top of page

Gusti Smulders

Secretaris

Voor degenen die mij niet kennen, ik ben Gusti Smulders geboren boven de kapperszaak in de Kempstraat 38 te ’s-Gravenhage, daarna via ’s-Hertogenbosch, Helmond, Heeze (Stichting Kempenhaege), Sterksel, Amersfoort (Zon & Schild) Soest, Soesterberg en Zeist (Bovenwegen-Warande) op 1 april 2003samen met John van Ravenswaaij belandt in Austerlitz op de Oude Postweg 232.


In 1989 ontmoeten John en ik elkaar bij biljartlokaal Victoria in Zeist, vanaf 1999 zijn we samen. Op huizenjacht in 2002 kwam de Oude Postweg 232 voorbij. O, in de Ouwe Kamp wil ik wel wonen zei John, geboren en getogen Zeistenaar. Daar heb ik vroeger met mijn vriendje Anton Reitz van de Waterlooweg gespeeld bij het GeleTorentje. Het Gele Torentje was toen al grotendeels vervallen maar de resten van het zwembad waren er nog, vol met kikkers, ringslangen en vuursalamanders.Op 25 augustus 2006 zijn we in Austerlitz getrouwd in het Beauforthuis, met aansluitend feest in de Jonckvrouw Oude Postweg 144. Liepen we na afloop gezellig naar huis.


Bij Kempenhaeghe begonnen met de opleiding psychiatrisch verpleegkundige, afgemaakt bij Zon & Schild en aansluitend met veel plezier gewerkt in de psychiatrische zorg (Amersfoort) en de psychogeriatrisch dag zorg in Zeist.Ervaring in besturen heb ik opgedaan bij de oprichting van personeelsvereniging de Knaak, bij Biljart Vereniging Victoria in Zeist, Club de Petanque Les Cailloux, en vanaf de oprichting 25 jaar bij Alzheimer Nederland Regio Zeist en Omstreken.Het rijtje is nog niet af, in 2007 keek de toenmalige voorzitter van VerenigingAusterlitz’Belang over onze poort en vroeg zijn ze binnen? Zij waren Bonny en Emmy, twee Duitse Herder zusjes, en die vond hij toch wat groot en intimiderend als ze losliepen in de tuinOm een lang verhaal kort te maken, kijk even in de Prikkel 2021-2, pagina vijf, dan zie je dat deze kennismaking geresulteerd heeft in 14 jaar bestuurslid/ secretaris vanVereniging Austerlitz’Belang.Na een pauze van 2 jaar ben ik er weer als secretaris

Gusti Smulders
bottom of page