top of page
Recente berichten

Werkzaamheden op het fietspad 17 - 20 oktober

Via de gemeente kregen we een bericht door voor onderhoud aan het fietspad, uitgevoerd door Aannemers- en Wegenbouwbedrijf Versluys & Zoon B.V. De werkzaamheden vinden plaats van 17 t/m 20 oktober 2022 vanaf 07:00 tot 016:00 uur. Het gaat om het fietspad langs de Austerlitzeweg en Oude Postweg vanaf de Grensweg tot de Meester Ansinkweg in Austerllitz, zie ook het kaartje.


De werkzaamheden bestaan uit het herstellen van de slechte stukken in de asfaltverharding van het fietspad. De aannemer zal een en ander met aankondigingsborden kenbaar maken, houdt deze daarom goed in de gaten. Planning: Maandag 17 oktober: opbreken asfaltverhardingen. Dinsdag 18 oktober: opbreken asfaltverhardingen Woensdag 19 oktober: aanbrengen asfaltverhardingen Donderdag 20 oktober: aanbrengen asfaltverhardingen.


Gedurende de werkzaamheden kan er sprake zijn van enige (verkeers-)hinder voor de fietsers etc. Om het ongemak zoveel mogelijk te beperken zijn er verkeersregelaars aanwezig om het verkeer te begeleiden. De werkzaamheden kunnen vanwege weersomstandigheden langer duren dan gepland of uitgesteld worden.


Comments


Archief
bottom of page