top of page
Recente berichten

Werkzaamheden kabels en leidingen

Er wordt tegelijkertijd op verschillende plekken in ons dorp gewerkt waardoor er wegopbrekingen zijn. De gefaseerde werkzaamheden aan de Oude Postweg, duren best lang en zijn het meest zichtbaar. Er is een speciale website dat een overzicht geeft van alle wegwerkzaamheden: https://bereikbaarheid.andes.nl/zeist

In het verkeersplan van de werkzaamheden is te zien dat we nu in fase 5 zitten, zie ook de afbeelding, de fasering is en blijft een planning dat kan schuiven.


Op dit moment zijn er werkzaamheden op het deel van de Austerlitseweg en direct voor de deur van de supermarkt en slagerij. Het is voor de bevoorrading en parkeren voor de bezoekers extra lastig momenteel. Juist in de decembermaand is hierdoor een dip in de klandizie. Alle winkels en voorzieningen zijn van groot belang in ons dorp. Oproep om ze daarom tijdens de werkzaamheden juist eens extra te bezoeken, te voet of met de fiets, als dat gaat.Van 11 tot 13 december zijn er ook weer werkzaamheden op de Woudenbergseweg 31 - 33, ter hoogte van het Beauforthuis. Een rijbaan van de weg wordt afgezet en het verkeer wordt geregeld middels een om en om regeling met verkeersregelaars. De werkzaamheden kunnen zorgen voor overlast. Zeker ook als de waterleiding tijdelijk wordt afgesloten in verband met de werkzaamheden. Goed om geinformeerd te zijn, kijk op de speciale website, houd de borden aan de weg in de gaten en voor vragen kun je terecht bij de gemeente Zeist.

תגובות


Archief
bottom of page