top of page
Recente berichten

Verkiezingen en radio uitzending

Op maandagavond 6 maart komt radio 1 voor een uitzending 'Dit is de Dag in Alle Staten' naar ons dorpshuis in Austerlitz. We delen hierbij de uitnodiging.


In aanloop naar de provinciale statenverkiezingen reizen we het land door en bespreken we de provinciale politiek. En we komen ook op locatie bij jullie in het dorp om het over de Provincie Utrecht te hebben! We praten met CDA-leider Wopke Hoekstra en met CDA’er in de Provinciale Staten voor Utrecht, Mirjam Sterk. We bespreken de actualiteit, en politieke ontwikkelingen. Thema’s die in de Provincie Utrecht spelen en worden besproken: windmolens, stikstof en bouwen in Rijnenburg. We nodigen u graag uit om bij deze uitzending aanwezig te zijn. Om mee te kijken en te luisteren, en mocht u een vraag willen stellen aan een van de politici: dan is daar ook ruimte voor.

De uitzending is op: maandag 6 maart, 18.30 – 19.30

Locatie: Dorpshuis Austerlitz

Aanwezig: 18.00u


Aanmelding is niet nodig. Deze bijeenkomst is van Radio1 en niet van Austerlitz' Belang. Er is gelegenheid voor het stellen van vragen, dan is het fijn om het (vooraf) ter plekke aan te geven of vooraf je mail te sturen aan de redactie Erik.samplonius@eo.nl Mensen mogen ook gewoon komen kijken en luisteren, zonder dat ze een vraag hebben uiteraard.


NPO Radio 1 volgt de Provinciale Statenverkiezingen en waterschapsverkiezingen op de voet. In Dit is de Dag in alle Staten (EO) zijn presentatoren Margje Fikse en Tijs van den Brink elke dag in een andere provincie. Samen met mensen in het publiek bevragen ze een partijkopstuk en de provinciale lijsttrekker over de actualiteit en een groot provinciaal thema. Dit is de Dag in alle Staten: vanaf 6 maart iedere werkdag tussen 18.30 uur en 19.00 op NPO Radio 1 en van 18.30 tot 19.30 uur op het YouTube-kanaal van NPO Radio 1. Deze uitzending is dus ook live te zien en gaat op het YouTube kanaal een half uur langer door. In dit tweede deel is er ruimte voor nog een tweede onderwerp dat speelt in de provincie van die dag.


Voor meer informatie over de verkiezingen voor de provinciale staten en de waterschappen - Stichtse Rijnlanden - kijk ook op de website van de gemeente of de provincie.

Comments


Archief
bottom of page