top of page
Recente berichten

Uitnodiging veiligheidsbijeenkomst 20 maart

We delen als bestuur onderstaande uitnodiging van de gemeente aan alle inwoners van Austerlitz.

Zie hier het huidige veiligheidsplan van Zeist 2020 - 2023.Beste bewoner,


Voor het maken van het meerjarenbeleidsplan Integrale Veiligheid hebben wij uw input nodig. De snel veranderende samenleving brengt volop kansen met zich mee! Tegelijk zorgt deze ontwikkeling voor nieuwe uitdagingen op het gebied van veiligheid. Wij willen heel graag van u weten hoe u de veiligheid in uw buurt ervaart, welke suggesties en verbeterpunten hebt u voor ons en welke mogelijke thema’s moeten hoger op de agenda staan?

Daarom bent u van harte welkom bij de veiligheidsbijeenkomst. Deze is bedoeld voor de bewoners van Austerlitz.

Op maandag 20 maart bent u vanaf 19.00 uur welkom in het Dorpshuis aan de Schoolsweg 2 in Austerlitz. De vergadering start om 19.30 uur.

Het meerjarenbeleidsplan Integrale Veiligheid stellen wij op omdat veiligheid één van de kerntaken van de lokale overheid is. Gemeenten hebben dan ook met verschillende veiligheidsvraagstukken te maken, van (woon)overlast, woninginbraken en jeugdcriminaliteit tot aan huiselijk geweld en ondermijning. Bij het beantwoorden van deze veiligheidsvraagstukken hebben wij uw input nodig. Op die manier kunnen we efficiënt samenwerken met de andere partners zoals bewoners, ondernemers, politie en brandweer.

Wijkwethouder Angèle Welting, de wijkagent(en) en buitengewoon opsporingsambtenaar (BOA) zijn ook aanwezig op deze avond. Mocht u door allerlei redenen niet aanwezig kunnen zijn, dan kunt u uw input mailen naar de wijkmanager Bulent Isik b.isik@zeist.nl


Comments


Archief
bottom of page