top of page
Recente berichten

Open schaakavond 13 sept en Ouwekamp 5 jaar 14 sept

Op 13 september laat schaakvereniging Marengo iedereen op een speelse manier kennismaken met de uitdagende denksport schaken. Marengo tovert het Dorpsplein om tot een groot schaakbord met imposante schaakstukken. Leg gemakkelijk contact met mensen die ook op zoek zijn naar een schaakmaatje. Vanaf 19:30 uur heet de vereniging iedereen van harte welkom met een hapje en een welkomstdrankje.


En dan nog een bericht van Ouwekamp.

Ouwekamp, ons eetcafé, heeft wat te vieren! Wat 5 jaar geleden nog ondenkbaar leek, is nu een feit. Ouwekamp, ons eetcafé, bestaat in september 2023 maar liefst 5 jaar. Ouwekamp is geen gewoon eetcafé. Het is een maatschappelijke onderneming. Een burgerinitiatief. Zonder winstoogmerk. De Vereniging is het (financiёle) vangnet voor Ouwekamp. En we kunnen ook niet zonder de tomeloze inzet van onze vrijwilligers.

We nodigen alle inwoners van Austerlitz van harte uit om het lustrum met ons te komen vieren op donderdag 14 september tijdens een feestelijke receptie van 18.00 uur tot 20.00 uur. Dan heffen we samen het glas op ons 5-jarig bestaan. We hopen je te zien op 14 september.

Namens het bestuur van de Vereniging Ouwekamp
Comments


Archief
bottom of page