top of page
Recente berichten

Informatieavond over wamtepompen 10 okt

Remco van Zijl: “Die volledige warmtepomp kun je nu al nemen”


Dinsdagavond 10 oktober informatiebijeenkomst over warmtepompen in Beauforthuis.


Wat wordt de opvolger van je cv-ketel? Moet je gaan voor een overgangsfase met een hybride warmtepomp of is jouw huis al klaar voor een volledige elektrische warmtepomp. Hierover organiseert Mijn Groene Huis samen met Austerlitz Duurzaam (werkgroep van Austerlitz Belang) een gratis informatieavond. Remco van Zijl van Energie Techniek Zeist vertelt alles over warmtepompen en beantwoordt al uw vragen. Energie Techniek Zeist levert en installeert warmtepompen in bestaande gebouwen en heeft in en buiten Zeist al veel warmtepompen geplaatst.


Remco pleit voor de volledige elektrische warmtepomp, ook als je huis nog niet volledig is geïsoleerd. Daarmee gaat hij in tegen de mening van andere deskundigen, die adviseren om eerst volledig te isoleren. In zijn presentatie legt Remco uit, waarom hij deze keuze adviseert. Er is ruim voldoende gelegenheid om hem hierover kritische vragen te stellen. Na deze informatieavond ben je beter in staat om voor de eigen woning een goede keuze te maken.


Datum: Dinsdag 10 oktober 2023; Inloop vanaf 19.00 uur.

Locatie: Beauforthuis (Boskamer), Woudenbergseweg 70, Austerlitz


De presentatie start om 19.30 uur. Tot 21.00 uur zal het alleen over warmtepompen gaan. Van 21.00 uur tot 21.30 uur zal Ton Melgers van Austerlitz Duurzaam nog iets vertellen en over het collectief inkopen van andere maatregelen zoals zonnepanelen en isolatie. In de Boskamer van het Beauforthuis kunnen maximaal 30 mensen. Daarom graag vooraf aanmelden via dit aanmeldformulier.


Vragen over duurzaamheid in Austerlitz? Mail naar info@Austerlitzduurzaam.nlComments


Archief
bottom of page