top of page
Recente berichten

Gratis energiebesparende materialen 24 februariAusterlitz Duurzaam heeft een subsidie van de gemeente Zeist gekregen om zo’n 80 huishoudens in Austerlitz te voorzien van kleine energiebesparende materialen en maatregelen. Het gaat om gratis LEDlampen, tochtstrips, radiatorfolie, waterbesparende douchekoppen, tijdklokken, brievenbusborstels, douchetimers etc.

Per woning kan men zelf uitkiezen welke gratis materialen nodig zijn. De waarde kan oplopen tot meer dan 100 euro. Het maakt niet uit of u een huur- of koophuis heeft. U kunt ook een afspraak maken met een vrijwilliger om u te helpen bij het monteren van de gekozen materialen.


Op 24 februari kunt u de materialen bekijken en uitkiezen in het dorpshuis Hart van Austerlitz. Tussen 13.00 uur en 18.00 uur zitten er mensen van Buurtkracht en Austerlitz Duurzaam klaar. Zij geven uitleg en kunnen adviseren over welke maatregelen bij uw woning het meeste helpen.


Voorwaarde van deze campagne is dat de materialen in uw eigen woning (huur of koop) worden toegepast. De actie is vooral voor mensen met een slecht geïsoleerd huis. Door het treffen van eenvoudige maatregelen kun je al gauw een paar honderd euro per jaar besparen. Ook is het mogelijk een gesprek met een energieadviseur aan te vragen, die de situatie bij u thuis komt bekijken.


Aanmelden is wenselijk. Stuur een mail naar info@austerlitzduurzaam.nl uw naam en telefoonnummer en de tijd waarop u langs komt. De eerste 80 aanmelders kunnen in ieder geval meedoen. Maar binnenlopen zonder u aan te melden mag ook. Zie eventueel ook: https://zeist.buurkracht-online.nl/project/44/austerlitz/Kommentare


Archief
bottom of page