top of page
Recente berichten

Dorpskwis zaterdagavond 27 augustus

Schrijf je in voor de Dorpskwis!

Tijdens de Dorpskwis op zaterdagavond 27 augustus gaan teams in een race tegen de klok ‘thuis’ een vijftigtal vragen beantwoorden die over van alles en nog wat kunnen gaan. Doen jullie mee!? Schrijf je dan nu in! https://forms.gle/rMyvHPCZknDNhYAg8

De kwis is opgedeeld in diverse categorieën zoals: rondje dorp, geschiedenis maar ook algemeen nieuws en denkpuzzels. Ook zijn er speciale vragen voor kinderen. Daarbij zijn er doe-opdrachten en als super-uitdaging is er een “Geheime opdracht”!

De kwis is het beste te maken op één centraal punt van waaruit er gewerkt wordt en waar de antwoorden van je team binnen zullen komen. Alle hulpmiddelen mogen daarbij ingezet worden: internet, Facebook, kranten, oude Prikkels, opa’s en oma’s, bekenden en onbekenden.

Het allerbelangrijkste is om samen een hele gezellige en uitdagende kwisavond te hebben! Bedenk daarom snel een leuke teamnaam en maak één persoon captain van het team, dit is onze contactpersoon. Er is voor ieder wat wils: man of vrouw, jong of oud, al lang woonachtig in ons dorp of niet! Belangrijk is het daarom een gevarieerd team samen te stellen. Omdat een deel van de vragen over het dorp zal gaan is het goed om alvast na te denken over hoe je dat gaat aanpakken. Er is geen maximum aan het aantal teamleden, maar wij adviseren een team van minimaal 6 personen.

Heb je geen team, maar doe je wel graag mee? Meld je dan ook aan, wij kijken of we je in een leuk team kunnen plaatsen.

Wat verder belangrijk is:

  • Deelname is kostenloos

  • De kwis start met het ophalen van het Kwisboek op 27 augustus, om 19:00 uur bij Ouwekamp.

  • Het Kwisboek moet uiterlijk weer om 22:00 uur ingeleverd worden bij Ouwekamp. Aansluitend kan er geborreld worden.

  • Voor de drie beste teams stelt Ouwekamp een mooie prijs beschikbaar.

Vragen hierover? Mail naar dorpsfeest@austerlitzbelang.nl


Comments


Archief
bottom of page