top of page
Recente berichten

Avondvierdaagse Austerlitz 10 - 13 mei 2022

Eindelijk is het is zover, de eerste Avondvierdaagse van Austerlitz gaat van start. Iedereen is welkom om mee te wandelen. Vier avonden lang, van dinsdag 10 mei tot en met vrijdag 13 mei 2022 lopen we door de prachtige omgeving van Austerlitz.


Je schrijft je in via www.a4d-austerlitz.nl. Deelname is vanaf 6 jaar en de kosten bedragen € 5,50 per deelnemer. Dit is inclusief eten en drinken tijdens de pauze-momenten en een echte Avondvierdaagse medaille. Wacht niet te lang, want je kan je inschrijven tot en met 30 april 2022.


We starten elke avond op het dorpsplein. Je kan kiezen uit twee afstanden: 5 km en 10 km. Bij terugkomst meld je je weer op het startpunt. Daar ontvang je een controle stempel, waarmee je de volgende dag weer kunt starten. We starten iedere dag om 18.15 uur. Op vrijdagavond start de 5 kilometer groep om 18.45 uur en de 10 kilometer groep start om 18.00 uur. Belangrijk om te weten voor de minderjarige deelnemers en hun ouders/verzorgers: ieder kind doet mee aan de avondvierdaagse onder begeleiding van een volwassene.


Wij zoeken nog vrijwilligers! Denk aan de catering onderweg, begeleiden met de groep, verkeer regelen. Als je mee kan helpen, meld je aan info@a4d-austerlitz.nl.


Kijk op www.a4d-austerlitz.nl voor meer informatie en klik hier voor de poster uitnodiging.


Groeten van de A4D Austerlitz-werkgroep:

Mardie, Fulco, Esmée, Jouke, Dries, Sanna en Janine


De Avondvierdaagse van Austerlitz wordt mede mogelijk gemaakt door van Ee Makelaars, slagerij Noordam, Kooy auto demontage bedrijf en buurtsuper van Dijk.
Comments


Archief
bottom of page