top of page
Recente berichten

crowdfunding voor het kunstwerk voor het Hart van Austerlitz

Op 7 november a.s. wordt het nieuwe multifunctionele centrum Hart van Austerlitz geopend. Dan wordt ook het kunstwerk onthuld dat in de vide van het Dorpshuis komt te hangen, achter de glazen voorgevel. Driekwart van de kosten van het kunstwerk zijn gedekt, voor het laatste kwart, te weten 10.000 euro doen we een beroep op Austerlitz: inwoners, bedrijven, verenigingen, iedereen en alles.

Zie voor meer informatie de flyer die huis aan huis bezorgd is, of bezoek de website https://kunstwerk-austerlitz.kentaa.nl

Dohmen draagt bij

Wat is ons centrum mooi geworden! Het Hart van Austerlitz klopt als vanouds en tegelijk als nooit tevoren. Dit bijzondere Hart maakt een sprongetje, in de tijd en in de ruimte.

In zo’n prachtige gebouw mag een memorabel kunstwerk niet ontbreken.

Al bijna 3 jaar schijf ik een column in de Nieuwsbode Zeist, ‘Dohmen draaft door’. Ik beschrijf de grote en kleine gebeurtenissen rond het dorp, verbind grote en kleine thema’s en nodig de lezer uit zich te verwonderen. Eind vorig jaar bracht ik een bundel uit met deze columns.

Als bijdrage aan het kunstwerk stel ik 50 gesigneerde bundels te beschikking. Voor elk verkocht exemplaar gaat er €3,00 naar het kunstwerk. Help mee een bedrag van €150,00 waar te maken! Wil jij meedoen én voor €12,50 een authentieke ‘Dohmen draaft door’ bemachtigen? Stuur dan een mail naar info@spiegelschrift.nu (let op de extensie!) voor meer informatie.

Carol Dohmen

Archief
bottom of page