top of page
Recente berichten

Het nieuwe hart van Austerlitz

De basisschool Pirapoleon kan met de start van het schoolseizoen als eerste gebruik maken van het Hart van Austerlitz. De komende tijd volgen de andere gebruikers. Op zaterdag 7 november 2020 zal het Dorpshuis Austerlitz, het hart van Austerlitz officieel worden geopend. Tot die tijd wordt heel hard gewerkt, door de aannemer om alles af te ronden en de openbare ruimte af te maken. Het is nog even door bikkelen voor het bestuur van de stichting dorpshuis Austerlitz (SDA) en natuurlijk Adri, Jantine en alle andere betrokken om het nieuwe gebouw in gebruik te nemen. We zijn natuurlijk allemaal heel erg benieuwd hoe het er binnen uitziet en wat voor mooi kunstwerk er in de punt van de glazen gevel komt. Er volgt nog een nieuwsbericht van het dorpshuis over de feestelijke opening. Bij het nieuwe gebouw hoort ook een nieuwe website: www.dorpshuis-austerlitz.nl en facebookpagina. Oproep van het dorpshuis aan verenigingen en ondernemers die op de website in aanbouw staan vermeld: de website is nog onder constructie. Wil je dat tekst en/of foto's van jouw vereniging of onderneming worden gewijzigd of aangevuld? Stuur wijzigingen dan naar info@pyramid-hosting.nl t.a.v. John zodat we straks samen een mooie website, volledig up-to-date hebben.

Archief
bottom of page