top of page
Recente berichten

Paasei zoektocht 2020

We gaan paaseieren zoeken!

Dit jaar wordt er i.v.m. met het Coronavirus geen Palmpasenoptocht georganiseerd, maar we gaan wel paaseieren zoeken! Alleen wel op een andere manier dan we gewend zijn...

Wij willen alle inwoners van Austerlitz vragen om op zaterdag 11, zondag 12 en maandag 13 april aanstaande een paasei zichtbaar voor het raam te zetten. Net zoals de beren voor de berenjacht. Het ei mag getekend (download de kleurplaat), geknutseld of natuurlijk een echt ei zijn, maak er maar iets moois van.

Het zou heel leuk zijn als alle kinderen uit Austerlitz de paashaas willen helpen met het zoeken van de paaseieren. De lijst om de eieren te tellen - de afstreepkaart - kun je printen; door deze te downloaden. Vul hierop je naam in én hoeveel eieren jij in Austerlitz gevonden hebt. Zodra je klaar bent met zoeken, kun je de afstreepkaart in de brievenbus doen bij Oude Postweg 83 en mag je een verrassing pakken als beloning!

We verzoeken je om je tijdens je deelname écht te houden aan de richtlijnen van het RIVM. Dus ga niet met meer dan drie personen de eieren zoeken en blijf thuis als je je niet lekker voelt!

Veel plezier! Een activiteit van Austerlitz’ Belang.

Archief
bottom of page