top of page
Recente berichten

Uitnodiging ruimtekaart omgevingsvisie gemeente Zeist

Wat vindt u belangrijk aan het wonen, werken en leven in uw buurt en Zeist? Welke karaktertrekken van uw buurt wilt u absoluut behouden of beschermen, nu en in de toekomst? Het duiden van deze waarden is essentieel om goede keuzes te kunnen maken voor de toekomst. Daarom wil de gemeente graag met u in gesprek. De waarden voor elke buurt en wijk gaat de gemeente vastleggen in de ‘digitale ruimtekaart van Zeist’, oftewel: de eerste Zeister Omgevingsvisie.

De gemeente nodigt u van harte uit om deel te nemen aan twee sessies die de belangrijkste waarden leveren voor de ruimtekaart van Zeist.

INLOOPSESSIE ZATERDAG 14 MAART tussen 13.00 en 16.00 uur Het Binnenbos Zeist-Oost (Kerckebosch) Daar kunt u kwijt wat uw belangrijkste waarden zijn voor uw buurt, wijk en voor Zeist in het algemeen. Reageren kan ook online viawww.omzeist.nl/omgevingsvisie.

AVONDSESSIE MAANDAG 30 MAART van 19.00 tot 21.00 uur Gemeentehuis, het Rond 1, Zeist Een sessie waarin we de opgehaalde waarden met elkaar gaan uitdiepen: zijn dit ze? Waarom wel en niet? En welke waarden hebben prioriteit? Het is mogelijk om op 30 maart tussen 18.00 - 18.45 uur een maaltijd mee te nuttigen.

DOET U MEE? Voor beide momenten, 14 en 30 maart, graag uiterlijk 2 dagen voor de sessie aan te melden. Meer informatie leest u op www.omzeist.nl/omgevingsvisie.

Archief
bottom of page