top of page
Recente berichten

Nieuwe voorzitter; Martijn Hartman-Maatman a.i.


Enkele maanden geleden heeft voorzitter Charles Laurey van Austerlitz Belang aangegeven te willen stoppen met zijn functie, en alle daarbij behorende taken neer te willen leggen. Daarmee kwam de vraag wie de functie van voorzitter Austerlitz Belang wilde en kon vervullen.

Gelukkig kon binnen het bestaande bestuur een opvolger gevonden worden. Per 1-1-2020 is Martijn Hartman-Maatman aangetreden als voorzitter Austerlitz Belang, in eerste instantie interim tot de officiële vaststelling bij de ALV 2020 die naar verwachting begin maart 2020 zal plaatsvinden.

Martijn is sinds 2016 woonachtig in Austerlitz en draait al sinds die tijd mee in het bestuur van Austerlitz Belang. De overige bestuursleden hebben alle vertrouwen in Martijn en zullen hem daar waar mogelijk en nodig ondersteunen, aanvullen en indien nodig vervangen.

Martijn is bereikbaar per mail via het secretariaat van Austerlitz Belang info@austerlitzbelang.nl, of op martijn.austerlitz@gmail.com.

Archief
bottom of page