top of page
Recente berichten

Kampement Austerlitz

Op 13 juli a.s. gaan 12 teams wederom de strijd aan om te bepalen wie de winnaar van het Kampement Austerlitz 2019 zal worden. U komt toch ook om de teams aan te moedigen op het sportpark van SV Austerlitz en daarna lekker BBQ'en en feesten bij De Ouwekamp? We zien u graag op zaterdag 13 juli vanaf 12.30 uur!

Programma: 12.30 uur: voorstellen teams bij SV Austerlitz; 13.00 uur: start spellen bij SV Austerlitz; 18.00 uur: prijsuitreiking bij De Ouwekamp; 18.15 uur: BBQ en feestavond bij De Ouwekamp. De spelers kunnen zich opgeven voor de BBQ via hun teamcaptain. Alle overige vrienden, familieleden en fans kunnen zich natuurlijk ook opgeven voor deze BBQ. Dit kan via het formulier op de website: www.kampementausterlitz.nl

Archief
bottom of page