top of page
Recente berichten

Nieuwsbericht Austerlitz Duurzaam

Duurzame huizenroute op 18 mei a.s.; hoe kun je al van het gas af? In de komende jaren zullen steeds meer woningeigenaren afscheid nemen van aardgas. In 2050 stoppen we in heel Nederland met stoken en koken op aardgas. Een van de drie huizen die mee doen aan de duurzame huizenroute is de woning aan de Oude Postweg 99 in Austerlitz. Na een ingrijpende verbouwing is de woning geheel van het gas af, zie ook dit filmpje van Remco van de werkgroep Austerlitz Duurzaam: https://vimeo.com/332710997

Het programma start om 13.30 uur (inloop vanaf 13.00 uur) in het Energiecentrum op de Slotlaan 300 met een korte introductie door Evelien Raap, coördinator van Mijn Groene Huis. Daarna fiets je in groepen langs de drie adressen. Je kunt ook rechtstreeks alleen de woning in Austerlitz bezoeken om 14.25, 15.30 en 16.30 uur. Je kunt je inschrijven voor deelname via: https://mijngroenehuis.nu/nieuws/duurzame-huizenroute/

Voor nadere info kun je contact opnemen met Mijn Groene Huis of met Remco Jutstra van Austerlitz Duurzaam: jutstra@gmail.com

Archief
bottom of page