top of page
Recente berichten

Nieuwsbericht Austerlitz Duurzaam

Op 3 april 2019 is er weer Repair Café in Austerlitz.

Net als alle eerste woensdagmiddagen van de maanden (m.u.v. de schoolvakanties) is er 3 april weer een Repair Café in Austerlitz. Dit keer en ook de komende tijd in Het Lokaal, Oude Postweg 137 (de voormalige Katholieke Kerk), omdat het dorpshuis 't Trefpunt vanaf 1 april wordt verbouwd. Tussen 14.00 en 16.00 uur kan men kapotte spullen aanbieden om gratis te laten repareren. We vragen slechts een vrijwillige bijdrage voor materialen, koffie en thee.

U kunt kledingstukken, elektrische apparaten of andere zaken aanbieden. We proberen het altijd te maken. In de praktijk lukt dat niet altijd. Iets bijzonders te repareren? Meldt het even aan via t.melgers@ziggo.nl. Dan kunnen onze vrijwilligers zich daarop voorbereiden en het juiste gereedschap meenemen. Austerlitz Duurzaam organiseert het Repair Café in Austerlitz en wil zo proberen om de afvalberg te beperken.

Archief
bottom of page