top of page
Recente berichten

Nieuws van Austerlitz Duurzaam

Belangstelling voor een deelauto in Austerlitz?

Vorig jaar hebben we als Austerlitz Duurzaam een enquête gehouden om de belangstelling voor een elektrische auto te peilen. Toen bleek er te weinig belangstelling te zijn om het voor een bedrijf interessant te laten zijn om een deelauto in Austerlitz te plaatsen. Inmiddels zijn en komen er nieuwe dorpsgenoten die graag gebruik willen maken van een (elektrische|) deelauto. Samen met onze grote broer in Zeist (Samen Duurzaam Zeist) hebben we speciaal voor Austerlitz een enquête opgesteld om te kijken of we nu een partij, die deelauto's beschikbaar stelt, kunnen interesseren om er ook een in Austerlitz te plaatsen en natuurlijk bij voorkeur een elektrische. Samen Duurzaam Zeist peilt de behoefte in heel Zeist en wij hebben het idee dat Austerlitzers weinig aan een deelauto in Zeist hebben. Vandaar deze specifieke enquête voor Austerlitz. Klik hier voor de enquête. Vul deze ook in als je een auto wilt delen met anderen. Meer info over deelauto's in Zeist is te vinden op www.deelautozeist.nl

Groene tips.

Wilt u meer doen om Austerlitz duurzamer te maken? Kijk eens op www.milieucentraal.nl of www.mijngroenehuis.nu. Daar vind u tal van tips.

Duurzame huizenroute op 10 november a.s.

Op zaterdagmiddag 10 november stellen ons nieuwe werkgroeplid Remco Jutstra en zijn partner Wiebe hun woning open tijdens de Duurzame Huizenroute. Zij hebben hun huis uit 1928 flink verbouwd en voorzien van de nieuwste duurzame materialen en apparaten, waaronder een warmtepomp. Ze hebben geen gasaansluiting meer en verwachten over het gehele jaar zelfs meer energie dan nodig te produceren. Aanmelden voor een bezoekje kan via de website www.duurzamehuizenroute.nl. Zoek op postcode of op plaats. Daar zijn ook alle andere aangemelde duurzame woningen die in de omgeving open huis houden te vinden.

Archief
bottom of page