top of page
Recente berichten

Traayweg tijdelijk voor een gedeelte afgesloten

Op 8 oktober a.s. start groot asfaltonderhoud aan de rijbaan van de Traayweg, tussen de Oude Postweg en de Zeisterweg (N224, de Woudenbergseweg) in Austerlitz.

De gemeente Zeist wil kwalitatief goede wegen die bijdragen aan toegankelijkheid, bereikbaarheid, veiligheid en leefbaarheid voor u als inwoner of verkeersdeelnemer. Na het uitvoeren van de werkzaamheden waarbij we de asfaltconstructie van de rijbaan vervangen, is de Traayweg weer jaren geschikt voor zijn functie als een belangrijke verbindingsweg in de gemeente.

Inwoners van Austerlitz en verkeersdeelnemers krijgen te maken met omleidingsroutes voor het doorgaande gemotoriseerd verkeer. De Traayweg is gedurende de werkzaamheden voor gemotoriseerd verkeer afgesloten in beide richtingen tussen de Zeisterweg (N224) en de Oude P|ostweg in Austerlitz. Het verkeer wordt omgeleid. Austerlitz blijft bereikbaar vanaf Driebergen via de Oude Postweg en vanaf Zeist en Woudenberg via de Austerlitzseweg. Fietsers ondervinden slechts beperkt hinder van het asfaltonderhoud.

VERBREDING FIETSPAD TRAAYWEG

Op een later moment vinden ook werkzaamheden (verbreden) plaats aan het fietspad langs de Traayweg in samenwerking met de gemeenten Woudenberg en Utrechtse Heuvelrug. Om die werkzaamheden te kunnen uitvoeren, is onderzocht of er in het werkgebied beschermde dieren/planten leven. De resultaten van dat onderzoek zijn nog niet bekend en daarom is ook nog niet bekend wanneer de verbreding van het fietspad kan starten. Omwonenden worden hierover apart geinformeerd.

Archief
bottom of page