top of page
Recente berichten

Repair Café in Austerlitz

Elke eerste woensdagmiddag van de maand (m.u.v. de schoolvakanties) organiseert Austerlitz Duurzaam een Repair Café in dorpshuis 't Trefpunt, Schooldwarsweg 19 in Austerlitz. Op 3 oktober a.s. is het weer de eerste woensdag van de maand. Tussen 14.00 en 16.00 uur kan men kapotte spullen (ook naaiwerk) aanbieden om te repareren. We proberen dit gratis te doen. We vragen wel een kleine vrijwillige bijdrage in de kosten.

Austerlitzers die op woensdagmiddag verhinderd zijn kunnen ook de tweede zaterdag van de maand (dus 13 oktober a.s.) in het informatiecentrum Kerckebosch/gebouw Apostolische gemeenschap van 10.00 tot 14.00 uur bij het Repair Café in Zeist terecht. Het adres is Graaf Lodewijklaan 15/hoek Irenelaan.

Archief
bottom of page