top of page
Recente berichten

Maaltijd van Austerlitz

Deel uw recepten voor een goed leven in Austerlitz.

Praat mee over onderwerpen die u belangrijk vindt voor een goed leven in Austerlitz. Zoals: zorg voor elkaar, een passende woning, je veilig voelen thuis en op straat, actief meedoen in de samenleving, werk, goed doorstromend verkeer en een groen en duurzaam dorp. In de week van de Maaltijd van Zeist gaat de gemeente graag met iedereen in gesprek. Op woensdag 3 oktober tussen 18.00 en 22.00 uur in het Dorpshuis kunt u in gesprek gaan met raadsleden, breng uw recepten in en geniet ondertussen van een gratis pannenkoek. Alle recepten worden verzameld in een "Receptenboek". In veel gevallen besluit de gemeenteraad vervolgens welke ideeën wel en niet worden gerealiseerd.

Archief
bottom of page