top of page
Recente berichten

Kampement Austerlitz 2018

Na een afwezigheid van 3 jaar wordt er dit jaar weer een Kampement (Nieuwe Stijl) georganiseerd door Iris Neijzen en Laura Verbraak. Mede mogelijk gemaakt door Vereniging Austerlitz' Belang, S.V. Austerlitz, dorpshuis 't Trefpunt en SAS. Het evenement zal plaatsvinden op zaterdag 7 juli 2018 op het sportpark van SV Austerlitz. Er doen 9 teams mee. Om 13.30 uur worden de teams voorgestelde en om 14.00 uur starten de spellen. Prijsuitreiking om circa 18.00 uur en aansluitend een barbecue en feestavond tot 22.00 uur. De barbecue wordt georganiseerd voor alle deelnemers en supporters. Overige vrienden en familie kunnen zich ook opgeven voor de barbecue via het aanmeldformulier op de website: www.kampementausterlitz.nl.

Archief
bottom of page