top of page
Recente berichten

Hoe het was in de klas

De werkgroep Lokaal Austerlitz van de vereniging Austerlitz' Belang organiseert op vrijdagavond 25 mei 2018 een bijeenkomst in dorpshuis 't Trefpunt. Aanvang van de avond is om 19.30 uur. Het programma luidt: Welkom, schoolfilm (1976 van mevrouw Buunk, meester Mulder, filmpje met schoolfragment (1967), schoolimpressie en afscheid meester Bove (1995, van Joop van Dolder), instructie (over de gang van zaken "wie zaten er in de klas", pauze, namen noteren (bij de klas zoals het was). De werkgroep Lokaal Austerlitz beschikt inmiddels over een behoorlijk aantal klassenfoto's uit de vorige eeuw. Helaas ontbreken nog veel namen. Met uw hulp willen zij de foto's uit de anonimiteit halen. Nieuwe foto's stelt Lokaal Austerlitz zeer op prijs. Dus als u ook nog klassenfoto's in de kast hebt liggen......Lokaal Austerlitz scant ze graag in! Iedereen is welkom! Ook als u niet in Austerlitz op school heeft gezeten.

Archief
bottom of page