top of page
Recente berichten

Koningsdag event

Iedereen weet vast wel dat een vereniging draait op vrijwilligers. Ook Austerlitz' Belang. Zonder vrijwilligers kunnen wij niets! Gelukkig hebben wij al vrijwilligers die zich inzetten voor verschillende soorten hand- en spandiensten. Hier zijn wij dan ook zeer blij mee, echter: we komen helaas nog wat handen tekort op het aankomende Koningsdag event (27 april 2018). Door deze oproep hopen we een aantal Austerlitzers (jong of oud) te enthousiasmeren om ook een aandeel te leveren. Je bent bezig van 8.30 tot uiterlijk 13.00 uur.

Denk hierbij aan de volgende werkzaamheden: versieren, broodjes smeren, koffie en limonade zetten en uitschenken, uitdelen van liedteksten en uiteindelijk weer opruimen.

Ben jij enthousiast geraakt en lijkt het je leuk om mee te helpen? Neem dan contact op met Martijn Maatman via e-mail adres: martijn.maatman@gmail.com

Archief
bottom of page