top of page
Recente berichten

Nieuws van Austerlitz Duurzaam

Nog een kans om te kijken naar warmtepomp, zonnepanelen en zonneboiler op Oude Postweg 94.

In januari heeft de werkgroep Austerlitz Duurzaam een informatieavond georganiseerd in het dorpshuis, waarbij (onder meer) informatie over verschillende gebruiksmogelijkheden van warmtepompen is verstrekt. Ook zijn daarbij subsidiemogelijkheden aan de orde gekomen. Een aantal van u heeft bij de enquête van september vorig jaar aangegeven interesse te hebben in informatie over warmtepompen. De werkgroep Austerlitz Duurzaam wil u graag in de gelegenheid stellen om nader kennis te nemen van de mogelijkheden en om deze te bezichtigen. Ons kersverse werkgroeplid Robert Schliessler, Oude Postweg 94, Austerlitz heeft aangeboden om zijn woning open te stellen en te laten zien wat hij al heeft gedaan aan verduurzaming. Bezichtiging is mogelijk op zaterdagmiddag 14 april 2018 van 14.00 - 16.00 uur (vrije inloop). Om te weten hoeveel mensen er komen is het prettig als u zich aanmeldt via info@austerlitzduurzaam.nl. Wilt u ook uw milieubewuste of duurzame investering aan anderen laten zien: laat het ons weten.

Archief
bottom of page