top of page
Recente berichten

Nieuws van Austerlitz Duurzaam

Komt u ook kijken naar de warmtepomp, zonnepanelen en zonneboiler op Oude Postweg 94?

Op 18 januari jl. heeft de werkgroep Austerlitz Duurzaam een informatieavond georganiseerd in het dorpshuis, waarbij (onder meer) informatie over verschillende gebruiksmogelijkheden aan de orde gekomen. Een aantal van u heeft bij de enquête van september vorig jaar aangegeven interesse te hebben in informatie over warmtepompen en een aantal van u was aanwezig op 18 januari jl. De werkgroep Austerlitz Duurzaam wil u graag in de gelegenheid stellen om nader kennis te nemen van de mogelijkheden en deze te bezichtigen. Ons kersverse werkgroeplid Robert Schliessler, Oude Postweg 94, Austerlitz heeft aangeboden om zijn woning open te stellen en te laten zien wat hij al heeft gedaan aan verduurzaming. Bezichtiging is mogelijk op (vrije inloop): zaterdagmiddag 10 maart 2018 tussen 14.00 en 16.00 uur of op zaterdagmiddag 14 april 2018 tussen 14.00 en 16.00 uur. Om te weten hoeveel mensen er komen, is het prettig als u zich aanmeldt via info@austerlitzduurzaam.nl en de datum van uw bezoek vermeld in uw e-mail.

Archief
bottom of page