top of page
Recente berichten

Moestuinmaatje gezocht

Bij de oprichting van Austerlitz Duurzaam hebben we wel eens gevraagd of er mensen zijn die graag met anderen een moestuin zouden willen beheren. Er was belangstelling, maar dit onderwerp heeft bij ons geen hoge prioriteit gekregen omdat er niet direct een stuk grond beschikbaar is in ons dorp.

Onlangs hoorde ons werkgroeplid Jef Coopmans dat de nieuwe bewoners van een huis aan de overkant van de Woudenbergseweg te weinig tijd hebben om de grote moestuin bij hun huis bij te houden. Zij zoeken contact met iemand die mee wil helpen bij het beheren van hun moestuin, een moestuinmaatje.

Hebt u belangstelling, stuur dan een mail naar info@austerlitzduurzaam.nl. Dan brengen wij u in contact met de tuinbezitters die hulp zoeken. Onderling kunt u dan verdere afspraken maken. En het moet natuurlijk wel klikken.

Archief
bottom of page