top of page
Recente berichten

(T)Huis van de toekomst

Hoe ziet uw woning, uw thuis, er over 5, 10 of 15 jaar uit?

Hoe wilt u wonen over een aantal jaren? In uw huidige huis? In een woning met zorg? In een woonvorm die u zelf vorm en inhoud gaat geven? Welke kansen of belemmeringen ziet u? Of is er geen andere mogelijkheid meer dan een verpleeghuis?

Austerlitz Zorgt nodigt u uit voor een informatieve en boeiende middag om met elkaar over een en ander te praten en na te denken. Voor wie? Senioren en andere belangstellenden die ideeën hebben en geïnformeerd willen worden over mogelijkheden voor hun (t)huis van de toekomst.

Dat kan op donderdag 25 januari 2018 in de Raadszaal van het Gemeentehuis van Zeist van 13.30 uur tot 17.30 uur (zaal open vanaf 13.15 uur).

U kunt zich opgeven bij Ilse Ritsma van de gemeente Zeist via e-mail: i.ritsma@zeist.nl.

Archief
bottom of page