top of page
Recente berichten

Informatiebijeenkomst over led verlichting en warmtepompen

Op donderdagavond 18 januari 2018 organiseert Austerlitz Duurzaam een informatiebijeenkomst over led verlichting en warmtepompen. Deze twee onderwerpen scoorden hoog bij de deelnemers aan de enquête die Austerlitz Duurzaam afgelopen najaar hield onder de inwoners van Austerlitz. De bijeenkomst vindt plaats in dorpshuis 't Trefpunt en begint om 20.00 uur.

Om 20.00 uur vertelt Marinus Jan Veltman alles over led verlichting in huizen. Wat is led verlichting? Hoe werkt het en wat zijn de voordelen? Hoeveel energie en geld kun je er in 1 jaar mee besparen? Is er voor iedere lamp een led variant te koop? Op die en andere vragen zal Marinus Jan ingaan.

Na de pauze houdt Remco van Zijl van Energie Techniek Zeist een presentatie over warmtepompen. Warmtepompen halen warmte uit de lucht of uit de grond voor het verwarmen van woningen of bedrijven. Bij heel goed geïsoleerde gebouwen is geen gas meer nodig, maar het kan ook in combinatie met een gasaansluiting. Met de huidige subsidiemogelijkheden is het extra aantrekkelijk om nu een warmtepomp aan te schaffen. Een overweging waard, zeker als de cv-ketel aan vervanging toe is. Een warmtepomp is ook in combinatie met een cv-ketel mogelijk. Remco vertelt over mogelijkheden en ontwikkelingen op het gebied van warmtepompen en beantwoordt al uw vragen.

Daarnaast zullen de leden van de werkgroep Austerlitz Duurzaam iets vertellen over de andere onderwerpen waar zij mee bezig zijn en zullen de nieuwe werkgroep leden zich aan u voorstellen.

Omdat het prettig is om te weten hoeveel mensen er komen en zeker te zijn van een zitplaats, is aanmelding via info@austerlitzduurzaam.nl aan te bevelen.

De werkgroep heet u van harte welkom.

Archief
bottom of page