top of page
Recente berichten

Intocht Sinterklaas in Austerlitz

Intocht op zaterdag 25 november 2017. We komen bij elkaar om 10.30 uur op het Dorpsplein en gaan met z'n allen de Sint en zijn Pieten ophalen met vrolijke muziek van Erica. Als je kind het leuk vindt om alleen of met vriendjes iets bijzonders voor de Sint te doen, laat het ons dan weten. Dit jaar staat alles in het teken van "de 'coole' Piet. Het kan ook zijn dat je de Sint iets wil vertellen over iets bijzonders wat je hebt meegemaakt. Schrijf het in een brief en stop deze in de Sinterklaasdoos in de hal van het kleutergebouw. Doe dat dan wel uiterlijk op vrijdag 24 november vóór 12.00 uur. Verzin voor de Sint en Pieten eens een leuke vraag en schrijf deze dan op de achterkant van de kleurplaat.

Sinterklaas stuurt altijd een paar Pieten vooruit. De kinderen van de Pirapoleon krijgen een heel bijzondere .... kleurplaat! De kleurplaten zijn ook af te halen in de supermarkt van Cees van Dijk.

Archief
bottom of page