top of page
Recente berichten

27e Heikneuter Blaasfestival

Op zondag 17 september a.s. is er weer een gezellig, muzikaal dorpsfeest in Austerlitz. Tien orkesten/bands hebben zich dit jaar aangemeld. Afwisselend kunt u de hele middag genieten van Egerländer-, Dweilband- en Bigbandmuziek. Ook is er een rommelmarkt met een grote diversiteit aan "rommel", zoals boeken, kleding, speelgoed, etc. En er wordt een verloting gehouden met mooie prijzen. Kinderen kunnen zich laten schminken en zich uitleven op het springkussen. In samenwerking met Dorpshuis 't Trefpunt staat er een bar op het Plein en van de Heikneuters een kraam waar lekkere broodjes en snacks te koop zijn. Bij slecht weer wordt uitgeweken naar het Dorpshuis; het festival gaat dus altijd door.

Om 11.00 uur wordt gestart met Frühshoppen onder begeleiding van kapel De Heikneuters. Om 12.00 uur wordt het festival officieel geopend. Tussen 17.00 en 18.00 uur is de prijsuitreiking waarbij de punten bekend worden gemaakt. Tevens wordt er een publieksprijs uitgereikt aan het orkest dat door het publiek het meest gewaardeerd wordt.

Archief
bottom of page