top of page
Recente berichten

Austerlitz Duurzaam - Repair Café

Op 6 september a.s. is er weer Repair Café in Austerlitz.

Elke eerste woensdagmiddag van de maand is er weer een Repair café in dorpshuis 't Trefpunt, Schooldwarsweg 19 in Austerlitz. Tussen 14.00 en 16.00 uur kan men kapotte spullen aanbieden om gratis te laten repareren. Er wordt slechts een vrijwillige bijdrage gevraagd voor materialen, koffie en thee.

U kunt kledingstukken, elektrische apparaten of andere zaken aanbieden. Er wordt altijd geprobeerd om het te maken. In de praktijk lukt dat niet altijd. Iets bijzonders te repareren? Meldt het even aan via t.melgers@ziggo.nl. Dan kunnen de vrijwilligers zich daarop voorbereiden en het juiste gereedschap meenemen.

Het Repair Café in Austerlitz is er in 2017 ook op 4 oktober, 1 november en 6 december. Austerlitz Duurzaam wil zo de afvalberg terugdringen.

Archief
bottom of page