top of page
Recente berichten

Het Kampement 2017 gaat niet door.

Zo spijtig dat we dit jaar Ron niet zullen horen zeggen: "Welkom bij het 213e Kampement van Austerlitz".

Helaas hebben wij, als organisatie, moeten besluiten het Kampement met aansluitend een feest vanuit of in het dorpshuis 't Trefpunt op traditiegetrouw de 3e zaterdag in juni, de 17e, dit jaar niet door te laten gaan. Reden hiervoor is het feit dat we op dit moment maar 4 aangemelde teams hebben, terwijl 6 teams toch echt het minimum is. Erg jammer, maar het is niet anders. Jammer voor de teams die zich al opgegeven hadden en voor de bezoekers van de feestavond die dus ook niet doorgaat.

Dit is het derde jaar op rij dat er geen Kampement is; in 2015 is het niet doorgegaan om dezelfde reden als nu, te weinig aanmeldingen, en in 2016 niet vanwege het promsconcert van Erica, wat overigens in goed overleg is gegaan met Erica, Austerlitz' Belang en Ron Verbraak, de organisator van het Kampement.

Het feit dat het nu drie jaar op rij niet is doorgagaan betekent dat het bestuur van Austerlitz'' Belang zich over de toekomst van het Kampement zal gaan beraden.

Met sportieve groet: Ron Verbraak, Adri van Ginkel en Gusti Smulders

Archief
bottom of page