top of page
Recente berichten

Hart van Austerlitz

Tijdens een drukbezochte avond in dorpshuis 't Trefpunt kon de Austerlitzse bevolking haar voorkeur uitspreken voor de architect van het nieuwe Hart van Austerlitz.

Dat hart gaat bestaan uit een nieuwe basisschool, een nieuwe peuterspeelzaal, een aanpassing van het dorpshuis en de bouw van 25 appartementen in de sociale huursector, waarvan 17 voor ouderen met zorgbehoefte.

Maar liefst tachtig procent van de uitgebrachte stemmen gingen naar DP6 architectuurstudio. Deze uitslag ging naar de vier opdrachtgevers van het project: Wereldkidz voor de school, de Piraatjes voor de peuterspeelzaal, Stichting Dorpshuis Austerlitz voor de verbouwing van het dorpshuis en de woningbouwstichting Woongoed Zeist voor de woningen. En ook zij kozen voor hetzelfde bureau waar de bevolking voor had gekozen.

Archief
bottom of page