top of page
Recente berichten

Kampement Austerlitz 2017

Spelleider Ron Verbraak roept op om mee te doen met het 213e Kampement van Austerlitz. Een dag van sportief spellen spelen met verschillende teams. Graag wil hij hierbij wat nieuwe gezichten zien. In de wandelgangen hoort hij altijd achteraf dat het misschien wel leuk was geweest om mee gedaan te hebben. Nu dus op tijd de mededeling, zodat je met bijvoorbeeld je buren een straatteam kunt organiseren. Of je kunt met medesporters of mede verenigingsgenoten een team vormen. Mogelijkheden zat!

Als je geen team kunt samenstellen blijft er maar een mogelijkheid over en dat is: de spelende teams komen aanmoedigen. Het is (bijna) altijd een zonnige dag en gezellig met z'n allen op het Dorpsplein.

Wel is het zo dat na aanmelding van 10 teams de inschrijving wordt gesloten, dus....

meld je snel digitaal aan met de naam van je team (6 personen met spelersnamen), de coach en je zelf verzonnen spel. Graag de omschrijving en uitleg van dat spel er bij vermelden. Een zelf verzonnen spel levert extra punten op. Ook een mooie joker levert extra punten op.

Voor eventuele vragen en aanmelding kun je mailen naar de spelleider Ron Verbraak via e-mail: ronverbraak@planet.nl of ronverbraak@cologic.com

Archief
bottom of page