top of page
Recente berichten

Paaswandeling op landgoed Broekhuizen

Op zondagmiddag 16 april 2017 organiseert Staatsbosbeheer een prachtige wandeling over het landgoed Broekhuizen in Leersum. Een ideaal moment om er na de paasbrunch even lekker op uit te gaan. Het voorjaar is zichtbaar in volle gang. Ervaren gidsen vertellen je alles over dit bijzondere landgoed en nodigen je uit om mee te gaan.

Het voorjaar is losgebarsten en dat is te zien! Vogels zijn druk in de weer, de bosuil heeft al kuikens en padden trekken naar het water om zich te vermenigvuldigen. En als je geluk hebt kun je hier in deze tijd van het jaar een ringslang tegen komen. Een unieke ervaring die je niet wilt missen.

Locatie: parkeerplaats ter hoogte van de splitsing Broekhuizenlaan - Middelweg (nabij het grote hek). Start om 14.00 uur. Duur circa 1,5 uur. Kosten € 5,-- voor volwassenen en € 2,50 voor kinderen tot 12 jaar, ter plaatse contant en gepast te betalen. Aanmelden is niet nodig. Voor vragen kunt u contact opnemen met boswachter Corien Koreman via utrechtoost@staatsbosbeheer.nl.

Archief
bottom of page