top of page
Recente berichten

Paasontbijt

In navolging van de eerste Christengemeenten, die een gezamenlijke maaltijd vierden voor iedereen, wordt het gehele dorp uitgenodigd voor een OPEN PAASONTBIJT op eerste Paasdag (zondag 16 april a.s.) om 9.00 uur in het Dorpshuis. De toegang is gratis en iedereen is van harte welkom. De organisatie wil graag een idee hebben van het aantal deelnemers (volwassenen en kinderen), daarom vragen zij u een strook van de huis aan huis verspreide flyer in te vullen en vóór 13 april a.s. in te leveren op één van de volgende adressen:

Els van Koningsveld, Waterlooweg 11

Diny Knol, Oude Postweg 106

Cora van der Velde. Barendrechtweg 1

U kunt uw deelname ook melden via het e-mailadres van Cora van der Velde: coravandervelde@gmail.com.

Tijdens de maaltijd wordt gevraagd om een vrijwillige bijdrage voor een goed doel. Dit jaar is gekozen voor het kinderfonds MAMAS.

Archief
bottom of page