top of page
Recente berichten

Weer tijd voor zonnepanelen

De dagen worden al weer langer en de zon komt steeds hoger aan de hemel te staan. Tijd om eens na te denken over zonnepanelen of een zonneboiler. Door zonnepanelen op uw dak te plaatsen kunt u fors besparen op uw elektriciteitsrekening. Zeker nu geld op een spaarrekening niet veel oplevert is de aanschaf de moeite waard. Bij een gunstig dak verdient u de kosten al binnen 7 tot 8 jaar terug en daarna gaat u alleen maar verdienen. Dat is een rendement van 12 tot 14 procent. Dat krijgt u niet van de bank. Bovendien doet u iets goeds voor het milieu doordat bij zonne-energie geen CO2 in de lucht komt. Dat gas komt vrij bij de verbranding van gas en kolen en zorgt voor opwarming van de aarde. In Austerlitz hebben we inmiddels goede ervaringen met New Solar uit Woudenberg. Het bedrijf geeft een goede service en korting op de aanschaf. Als u belangstelling heeft, lat het ons weten via info@austerlitzduurzaam.nl. Wij kunnen u ook in contact brengen met een dorpsgenoot, die u is voorgegaan, om ervaringen uit te wisselen. U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met New Solar (website: www.newsolar.nl). Door Austerlitz Duurzaam te noemen krijgt u korting. Uiteraard staat het u vrij om een andere leverancier te kiezen.

Wilt u meer doen om Austerlitz duurzamer te maken? Kijk dan ook eens op www.milieucentraal.nl. Daar vind u tal van tips.

Archief
bottom of page