top of page
Recente berichten

Meer comfort of de waarde van uw huis verhogen?

Meestal denk je het eerst aan energiebesparing en een lagere energierekening bij isolatie. Maar je krijgt er ook veel meer comfort door en je huis wordt meer waard. Daarnaast merk je het uiteraard ook aan de energierekening. Allemaal redenen om eens een advies te vragen voor het duurzamer maken van je huis. Dat kan door een afspraak te maken met de adviseur van Mijn Groene Huis door je aan te melden via de website www.mijngroenehuis.nu. Klik dan op het vakje "afspraak maken". De kosten zijn € 45,--, die u terug krijgt als u een isolatiemaatregel laat uitvoeren. Dat is de helft van de kosten dat een adviesgesprek normaal kost. Aanmelden kan in ieder geval tot medio februari.

Op 10 januari organiseerde Austerlitz Duurzaam in samenwerking met Mijn Groene Huis een informatieavond over isolatie van oudere woningen. Alle inwoners van Austerlitz hebben voor Kerst een uitnodiging van de gemeente Zeist in hun brievenbus ontvangen. Het nemen van isolatiemaatregelen is nu extra aantrekkelijk door de subsidiemogelijkheden. Om voor subsidie in aanmerking te komen moet je wel twee maatregelen treffen. Kijk voor meer informatie op www.rvo.nl.

Mijn Groene Huis heeft een aantrekkelijk aanbod door de gezamenlijke inkoop bij regionale bedrijven. Door het treffen van isolatiemaatregelen neemt de waarde van uw huis toe omdat u een hoger energielabel kunt krijgen.

Hebt u de informatieavond gemist en wilt u toch energie en geld besparen en comfortabeler wonen, maak dan een afspraak met de onafhankelijke isolatieadviseur via Mijn Groene Huis. Dat is het merk van de Stichting Energie Zeist, waar ook Austerlitz Duurzaam bij is aangesloten. Vragen? Neem contact op met de werkgroep Austerlitz Duurzaam via info@austerlitzduurzaam.nl of een van de werkgroepleden Jan Pereboom, Jef Coopmans of Ton Melgers.

Archief
bottom of page