top of page
Recente berichten

Opening TOP Beauforthuis

Op woensdag 18 januari a.s. is de opening van het Toeristisch Overstappunt (TOP) in het Beauforthuis aan de Woudenbergseweg 70 te Austerlitz. Het Beauforthuis gaat de opening op een geheel eigen wijze vieren met een inburgeringscursus voor iedereen die al lang of nog maar net op de Heuvelrug woont. Op het programma staan de officiële opening van het TOP, de inburgeringscursus waarin u van alles hoort over onze streek en vrolijke samenzang onder de noemer Zing Nederlands met me (van Shaffy tot Hazes). Na afloop is er Hollandse Stamppot.

Een TOP is een startpunt waar recreanten de auto kunnen parkeren om van daaruit heerlijk te wandelen. De fiets- en wandelroutes die bij een TOP starten laten de recreant kennismaken met de mooiste plekjes in de regio, De TOP's zijn te herkennen aan de zuil met informatie over de locatie, de omgeving en de routes. TOP Beauforthuis is het eerste TOP dat in 2017 wordt opgeleverd door Gebiedscoöperatie O-gen. TOP Beauforthuis is tot stand gekomen dankzij financiële bijdragen van de provincie Utrecht en het Beauforthuis. We zien u graag op deze middag van 15.00 tot 17.00 uur, samen met vele andere buurtbewoners, vrienden van het Beauforthuis en nieuwkomers uit het AZC. Graag aanmelden via secretariaat@o-gen.nl en aangeven of u mee eet van de stamppot.

Archief
bottom of page