top of page
Recente berichten

Informatieavond over isoleren

Aanstaande dinsdag 10 januari organiseert Austerlitz Duurzaam in samenwerking met Mijn Groene Huis een informatieavond over isolatie van oudere woningen. U heeft daarvoor vlak voor Kerst een uitnodiging van de gemeente Zeist in uw brievenbus ontvangen. Helaas zijn er wat foutjes in die brief geslopen. Zo staat het logo van Bewonersvereniging Hoge Dennen per abuis boven de brief. Dat had het logo van Austerlitz Duurzaam moeten zijn. Mijn Groene Huis organiseert later deze maand een bijeenkomst met de Bewonersvereniging van die wijk en de drukker is vergeten de logo's te wisselen. Ook is Austerlitz Duurzaam geen Bewonersvereniging maar een werkgroep van Austerlitz' Belang. In de brief van 19 december leest u meer over de bijeenkomst in dorpshuis 't Trefpunt. Het nemen van isolatiemaatregelen is nu extra aantrekkelijk door de subsidiemogelijkheden. Bovendien heeft Mijn Groene Huis een aantrekkelijk aanbod vanwege de gezamenlijke inkoop. Ook neemt de waarde van uw huis toe omdat u een hoger energielabel kunt krijgen. Wilt u energie en geld besparen rn comfortabeler wonen, laat u dan informeren op 10 januari. We beginnen om 20.00 uur. We hopen dat u in grote getalen naar de avond komt.

Archief
bottom of page