top of page
Recente berichten

Intocht Sinterklaas op zaterdag 19 november 2016

Sinterklaas komt binnenkort in het land! Op zaterdag 19 november komen Sinterklaas en zijn Pieten ook in ons dorp. Om 10.45 uur gaan we de Sint en de Pieten vanaf het Dorpsplein ophalen met vrolijke muziek van Erica.

We maken er natuurlijk een groot feest van! Als je het leuk vindt om alleen of met vriendjes iets bijzonders voor de Sint te doen, laat het ons dan weten. Dit jaar staat alles in het teken van "TREK JE MOOISTE VERKLEEDKEREN AAN EN VERRAS SINTERKLAAS !

Het kan ook zijn dat je Sint iets wil vertellen over iets bijzonders dat je hebt meegemaakt. Schrijf het in een brief en stop deze brief in de Sinterklaasdoos bij de ingang van de Piraatjes. Doe het wel uiterlijk donderdag 17 november!

Sinterklaas stuurt altijd een paar Pieten vooruit. De kinderen die op de Pirapoleon zitten krijgen een heel bijzondere ... kleurplaat! De kleurplaten zijn ook af te halen in de supermarkt van Cees van Dijk.

Verzin voor de Sint en Pieten eens een leuke vraag en schrijf deze op de achterkant van de kleurpraat.

Archief
bottom of page