top of page
Recente berichten

Wandel mee in Austerlitz

Herfstboswandeling op zaterdag 1 en zondag 2 oktober 2016

Ook dit jaar organiseert de Vereniging Austerlitz' Belang in het eerste weekend van oktober de Herfstboswandeling "Het wandelweekend van Austerlitz".

Jaarlijks komen honderden wandelaars uit het hele land naar Austerlitz om te genieten van de herfstkleuren en paddenstoelen in de bossen rond Austerlitz.

U kunt kiezen uit uitgezette wandelingen van 5, 11, 15, 21 of 25 kilometer. Het zijn weer prachtige routes door de Austerlitzse, Driebergse en Zeister bossen.

Op de routes van 11, 15, 21 en 25 kilometer komt u de kraam van de Meisjesclub uit Austerlitz tegen waar u Koek en Zoopie kunt verkrijgen.

Deelnemers kunnen zich beide dagen vanaf 8.30 uur melden bij het Dorpshuis 't Trefpunt, Schooldwarsweg 19 (bij het Dorpsplein) in Austerlitz. Dat is tevens het eindpunt van de routes.

Wie de 25 kilometer wil lopen moet vóór 11.00 uur starten. Voor de kortere routes kan dat tot 14.00 uur.

In het Dorpshuis kunt u zich inschrijven voor € 3,-- per persoon als u lid bent van de wandelbond of € 4,-- per persoon als u geen lid bent. U ontvangt dan een routebeschrijving. Als extra service zijn de routes ook met behulp van pijlen in het bos aangegeven.

Voor meer informatie over het wandelweekend kan men bellen met mevrouw G. Smulders, tel. 0343-493636 of mailen naar gusti@ziggo.nl

Archief
bottom of page