top of page
Recente berichten

Bewonersenquête Austerlitz Zorgt en Austerlitz BelangIedereen in ons dorp ontvangt thuis een uitnodiging om deel te nemen aan de Bewonersenquête 2022 van Austerlitz Zorgt en Austerlitz Belang. Via deze mail kunt u ook digitaal reageren op de uitnodiging.

WAAROM DOEN WE EEN BEWONERSENQUETE? Austerlitz Zorgt en Austerlitz Belang organiseren veel activiteiten en behartigen de belangen van onze bewoners bij de gemeente en andere instanties. Dat kunnen we alleen goed doen als we weten wat er in het dorp leeft en welke verwachtingen er zijn van Austerlitz Zorgt en Austerlitz Belang. Daarom voeren we deze enquête uit.

BELANGRIJK DAT U MEEDOET Het is voor Austerlitz Zorgt en Austerlitz Belang van groot belang dat zo veel mogelijk dorpsgenoten aan het onderzoek meewerken. Het maakt hierbij niet uit of u lid bent van deze organisaties, wij zijn geïnteresseerd in de mening van alle inwoners van Austerlitz. Wij zullen ervoor zorgen dat de resultaten van de enquête ook weer met iedereen worden gedeeld.

U BEPAALT HOE EN WANNEER U DE ENQUÊTE INVULT U kunt de enquête tot en met 20 MAART 2022 invullen. Het is de bedoeling dat slechts één persoon per huishouden meedoet. Bij voorkeur doet u dit online: via de volgende link kunt u de vragenlijst direct invullen.

Wilt u de enquête liever schriftelijk invullen? Dat kan ook. Stop de ingevulde vragenlijst terug in de envelop en doe deze in de doos in het Hart van Austerlitz of Buurtsuper van Dijk U BLIJFT ANONIEM Het invullen van de enquête kost u 15 à 20 minuten. Wij vragen nergens naar uw naam, dus u blijft anoniem. De achtergrondvragen aan het begin gebruiken wij om de resultaten beter te kunnen interpreteren. U hoeft deze vragen niet in te vullen als u dat niet wilt.

MEER INFORMATIE Mocht u vragen hebben, neemt u dan contact op via het volgende e-mailadres: bewonersenquete@austerlitzzorgt.nl.

Commentaires


Archief
bottom of page