top of page
Recente berichten

ENQUETE Ouwekamp, ons Eetcafé

E N Q U E T E Ouwekamp, ons Eetcafé, voor en door Austerlitzers

Ouwekamp, ons Eetcafé, is er in de eerste plaats voor en door Austerlitzers. Dus ook voor u. Het is een mooie aanvulling op ons Dorpshuis. U kunt bij Ouwekamp van donderdag tot en met zondag terecht voor een hapje en een drankje met vrienden of voor een gezellig familiefeest. Maar we willen graag meer activiteiten organiseren. Daarom willen we graag weten waar u behoefte aan heeft. Daarvoor kunt u online een enquête invullen: www.ouwekamp.nl/enquete Met deze enquête kunt u aangeven wat u leuk lijkt. Als u de enquête helemaal invult, maakt u bovendien kans op een diner voor twee personen in Ouwekamp.

Gewoon even doen. Het kost u nog geen 2 minuten. www.ouwekamp.nl/enquete

Lidia van den Eijnde

Secretaris

Vereniging Ouwekamp

Archief
bottom of page