top of page
Recente berichten

Repair Café Austerlitz voortaan op tweede woensdag van de maand

Vanaf 12 februari 2020 is het Repair Café in Austerlitz niet meer de eerste woensdag van de maand, maar de tweede woensdag van de maand. De nieuwe tijd wordt van half 5 tot half 6.

De data van het Repair Café tot de zomervakantie zijn: 12 februari, 11 maart, 8 april, 13 mei, 10 juni en 8 juli. De locatie blijft hetzelfde: Dorpshuis/locatie Het Lokaal.

Het bezoek aan het Repair Café in Austerlitz is het laatste half jaar flink teruggelopen. Daarom gaan we het komende half jaar naar een ander tijdstip: de tweede woensdag van de maand van 16.30 uur tot 17.30 uur. Zo krijgen ook Austerlitzers die op woensdagmiddag werken de gelegenheid om langs te komen.

In een uur is er vaak geen tijd om een apparaat of een kledingstuk te repareren. Dan neemt een van de vrijwilligers het mee naar huis om het daar te repareren. Men kan het dan bij hem of haar ophalen als het klaar is, of bij het volgende Repair Café op de tweede woensdag van de volgende maand, als er geen haast is.

Onze vrijwilligers bekijken graag of het te repareren valt. Zo proberen we de afvalberg te beperken. U betaalt alleen de kosten van onderdelen die mogelijk aangeschaft moeten worden. Daarnaast stellen we een kleine bijdrage en de kosten voor de drankjes voor onze vrijwilligers zeer op prijs. Woensdag 12 februari zijn we weer aanwezig in het Dorpshuis/Het Lokaal. Kom dus maar op met je kapotte apparaten en kledingstukken.

Meer informatie is verkrijgbaar bij Ton Melgers, voorzitter Austerlitz Duurzaam tel. 06 29439764.

Archief
bottom of page