Please reload

Recente berichten

Uitnodiging voor de Kerst / Oudjaarsborrel van de Vereniging Austerlitz’Belang

11/12/2019

De dagen worden korter en het einde van 2019 komt steeds meer in zicht. Er is veel gebeurd in 2019 en er is dus veel uit te wisselen met elkaar. Graag willen we als bestuur van de Vereniging Austerlitz’Belang  de traditie van de Kerst en Oudjaarsborrel voortzetten.

 

Op vrijdag 20 december van 18.00 uur tot  20.00 uur nodigen wij alle leden van de Vereniging Austerlitz’Belang en ook alle inwoners van Austerlitz van harte uit om in Dorpshuis het Lokaal met elkaar warme Glühwein, warme chocolade melk, of iets anders te drinken en weer eens gezellig bij te praten.

 

Wij vinden het erg leuk om jullie op deze manier te treffen.

 

Het bestuur van Vereniging Austerlitz’Belang

Charles, Gusti, Margreet, Martijn, Jan, John, Jouke.

 

 

 

Please reload

Please reload

Archief
Volg Austerlitz' Belang ook op facebook