top of page
Recente berichten

Repair café

Op 6 juni 2018 is er weer Repair Café in Austerlitz. Elke eerste woensdagmiddag (m.u.v. de schoolvakanties) organiseert Austerlitz Duurzaam een Repair Café in dorpshuis 't Trefpunt, Schooldwarsweg 19 in Austerlitz. Op 6 juni a.s. is het weer de eerste woensdag van de maand. Tussen 14.00 en 16.00 uur kan men kapotte spullen (ook naaiwerk) aanbieden om te repareren. We proberen gratis te repareren. We vragen wel een vrijwillige bijdrage in de kosten.

Het volgende Repair Café is op 4 juni 2018. Austerlitzers die niet op woensdagmiddag kunnen, kunnen ook de tweede zaterdag van de maand (dus 9 juni a.s.) in het informatiecentrum Kerkebosch/gebouw Apostolische gemeenschap van 10.00 tot 14.00 uur bij het Repair Café in Zeist terecht. Het adres is Graaf Lodewijklaan 15 / hoek Irenelaan.

Archief
bottom of page