top of page
Recente berichten

Austerlitz Duurzaam - Repair Café

Op 7 februari a.s. is er weer Repair Café in Austerlitz.

Elke eerste woensdag van de maand (m.u.v. de schoolvakanties) organiseert Austerlitz Duurzaam een Repair Café in dorpshuis 't Trefpunt, Schooldwarsweg 19 in Austerlitz. Tussen 14.00 en 16.00 uur kan men kapotte spullen (ook naaiwerk) aanbieden om te repareren. We proberen dat gratis te doen. We vragen wel een vrijwillige bijdrage in de kosten.

Het volgende Repair Café in Austerlitz is op 7 maart a.s. Mensen die niet op woensdagmiddag kunnen, kunnen ook de tweede zaterdag van de maand (dus 10 februari a.s.) in het informatiecentrum Kerckebosch, gebouw Apostolische gemeenschap, aan de Graaf Lodewijklaan 15/hoek Irenelaan, van 10.00 tot 14.00 uur bij het Repair Café in Zeist terecht.

Archief
bottom of page